Scandal la supermarket

Tînărul care a vrut să se arunce de pe podul CFR de pe bulevardul Bratianu la finalul lunii mai a ajuns din nou vedeta. Noaptea trecută el a fost improscat cu spray iritant de agenții de pază ai unui supermarket, după ce a făcut scandal monstru alături de un prieten de pahar. Indivizii nu găseau, la magazin, marca preferată a băuturii alcoolice pe care obișnuiau să o consume.

Individul este deja vedeta in cartierul Palas. Dupa o tentativa esuata de sinucidere, tînărul a ajuns pe mana politiei in urma unui scandal care a avut loc intr-un supermarket.

De data aceasta în prim plan a fost prietenul său, pus la pămînt de atacul cu substanța iritantă.

Iar dacă pe 27 mai a fost testată procedura de intervenție a pompierilor de la ISU „Dobrogea”, de data aceasta a venit rîndul celor de la SMURD să fie puși la încercare. Concluzia? Rudele și apropiații celui rănit au fost nemulțumiți de timpul de intervenție ai salvatorilor.

În cele din urmă tînărul a fost pus pe targă și transportat la spital, în timp ce la fața locului au ajuns și polițiștii, pentru o nouă rundă de nemulțumiri.

Întregul episod al altercației dintre cei doi tineri și agenții de pază ai centrului comercial au fost surprinse pe camerele de supraveghere așa că imaginile îi vor ajuta pe polițiști să lămurească situația. Tînărul atacat cu spray a ajuns la spital și se află acum în afara oricărui pericol.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: George Dima