Scandal la școala George Enescu din Năvodari

Un elev de clasa a V-a a mâncat o bătaie zdravană de la colegii de clasă chiar în unitatea de învățământ. Nimeni nu a intervenit să îi despartă. Mama elevului acuză conducerea școlii că nu a luat nicio măsură. Mai mult, femeia a depus și o reclamație la sediul Inspectoratului Județean Constanța pentru a fi pedepsiți vinovații.

Pe de altă parte parte directoarea școlii George Enescu spune că nu a putut purta o conversație cu mama elevului pentru că femeia era recalcitrantă la momentul respectiv. În ceea ce privește episodul de violență ce s-a desfășurat în incinta școlii directoarea se spală pe mâini de orice vină motivând că elevul, este implicat des în diverse altercații cu colegii .

Ciobanu Răzvan este elev la școala George Enescu din Năvodari din clasa a IV-a când a fost transferat de la școala nr.3 din oraș. Acolo nimeni nu îl cunoaște ca fiind un elev-problemă, dimpotrivă. Răzvan era unul din cei mai buni elevi din clasă și nu a fost niciodată implicat în altercații cu colegii.

Cine a pornit disputa în care Răzvan a fost agresat și de ce nu a intervenit niciun cadru didactic rămâne să aflăm în urma anchetei demarate de Inspectoratul Școlar Județean Constanța.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Nicu Cavachi / Costel Zaharia Constantin