Scandal la PNL Năvodari (VIDEO)

Competiţia electorală s-a transformat într-o luptă lipsită de orice scrupule pentru unii susţinători ai partidelor politice din Năvodari.  Mai mulți tineri sociali democrați au fost pur şi simplu sechestrați, mai bine de o oră, noaptea trecută, în sediul organizaţiei Partidului Naţional Liberal, sub pretextul că ar fi murdărit pereţii clădirii cu spray colorant. Speriați de ceea ce ar putea păți, unul dintre tinerii din PSD a reușit să pună mâna pe telefon și să anunțe conducerea organizaţiei din Năvodari, care a chemat poliția.

Incidentul s-a produs duminică seară , în jurul orei 21.30, în timp ce tinerii sociali democrați postau afișe electorale în spatiul public. Aceştia spun că trei dintre ei, dintre care doi minori, au fost pur şi simplu luaţi pe sus de mai mulţi membri ai Partidului Liberal, care i-au sechestrat în sediul formaţiunii! Aici, tinerii social-democraţi au fost supuşi unui veritabil interogatoriu de liberali, i-au acuzat că ar fi vopsit cu spray-urile colorante pereții sediului. Lucrurile nu s-au oprit însă aici, spun tinerii PSD-işti. Ei ar fi fost controlati în buzunare de agresorii lor, care nu i-ar fi lăsat să folosească nici telefoanele mobile.

Incă în stare de șoc după clipele de coșmar pe care le-au trait, victimele spun că le e frică de ce s-ar fi putut intâmpla.

După mai bine de o oră în captivitate, tinerii au reuşit să anunţe conducerea organizaţiei PSD Năvodari, care a chemat poliţia. După producerea incidentului, o echipă LTV a încercat să îi contacteze şi pe reprezentanţii PNL, pentru a obţine un punct de vedere, însă aceştia nu au mai fost de găsit.

Oamenii spun că această acţiune de intimidare nu este singulară, întrucât candidatul PNL recent mutat în oraş, a angajat indivizi certaţi cu legea tocmai pentru a-i împiedica pe social democraţi să-şi desfăşoare activităţile de campanie. Polițiștii din Năvodari au deschis o anchetă în acest caz.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Matei Ghioc