Scandal într-un mijloc de transport în comun

A fost scandal și la Constanța, de data aceasta într-un mijloc de transport în comun. Un șofer de maxi taxi a fost filmat cu telefonul mobil în timp ce manifesta un comportament total deplasat față mai mulți călători. Cum s-a încheiat incidentul? Aflăm în minutele ce urmează.

Sunt scene de necrezut, însă surprinse, în viața reală a constănțenilor care circulă cu maxi taxi. Individul din imagini, șofer pe un astfel de mijloc de transport în comun, consideră de cuviință să ridice tonul și să jignească o femeie care îndrăznește să-i ceară să o lase să coboare într-un anumit punct. Nu trec câteva clipe că individul își găsește o nouă victimă, din rândulc elor care tocmai încercau să-i apostrofeze comportamentul deplasat.

Vizibil plictisit de a mai da explicații plătitorilor de bilet, conducătorul auto îi sugerează unui alt pasager să coboare din autovehicul.

Imaginile scandaloase au ajuns și la patronul firmei de transport în comun, care susține că filmarea este una mai veche și că individul respectiv a fost concediat încă de pe atunci în urma evenimentului, scrie ziuadeconstanta.ro

Redactor: Andreea Barbu