Scandal în comuna constănțeană Săcele

Mai mulți crescători de animale din comuna constănțeană Săcele reclamă faptul că localitatea rămâne fără pășune în urma unor retrocedări asupra cărora au anumite semne de întrebare. Locuitorii nemultumiti au făcut sesizări la primarie.

Scandal în comuna constănțeană Săcele. Crescătorii de animale din comună se plâng că suprafețele de pășune ale primăriei scad de la an la an în urma unor retrocedări pe care ei le consideră cel putin dubioase.

Oamenii merg chiar mai departe cu acuzele și spun că există anumite contradicții în documente. Mai mult decât atât, în urma unor numeroase dispute cu autoritățile locale, ei ar fi fost amenințați de primarul comunei.

Disputa s-a mutat apoi în biroul primarului Ion Oprea. Localnicii i-au adus aminte edilului despre o discuție de-a dreptul halucinantă pe care ar fi avut-o cu mai mulți lideri politici de la Constanța. Culmea este că edilul nu neagă că discuția ar fi avut loc.

Primarul nu cunoaște situația exactă a hectarelor care au fost date unor foști proprietari.

Zis și făcut. Echipa Litoral TV a depus o cerere la Primăria Săcele pentru a lămuri situația hectarelor care au fost retrocedate de-a lungul ultimilor cinci ani.

Litoral TV va urmări cursul evenimentelor și va face lumină într-un reportaj ulterior. De asemenea vom prezenta și situația mai multor persoane care s-au îmbogățit peste noapte în comuna Săcele, o localitate aflată la 30 de kilometri de Constanța.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea