Scandal în club, din dragoste

Un autoturism sustras din parcare și amenințări cu pistolul într-un club din Constanța au fost faptele pentru care un tânăr a ajuns în arest. Cum s-a desfășurat firul evenimentelor aflați din materialul următor.

În noaptea de 20 ianuarie 2018, într-unul din cele mai bune cluburi din Constanța, cearta dintre doi îndrăgostiți a avut urmări cu totul neprevăzute. În urma neînțelegerii dintre ei, tânărul a fost dat afară din club și nu a mai fost lăsat să intre, rămânându-i în interior geaca, în buzunarele căreia erau cheile de la autoturism.

Un alt tânăr aflat în club a sustras geaca și împreună cu un al individ a identificat autovehiculul căruia îi corespundeau cheile, furând mașina parcată în apropierea clubului. Dându-și seama de cele petrecute, persoana păgubită și-a chemat în ajutor fratele. Sosit la fața locului, acesta a început să amenințe cu un pistol cu bile un tânăr de 18 ani. Fratele păgubitului, a fost reținut de oamenii legii pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe și amenințări, arestul inițial fiind doar pentru 24 de ore.

Și cele două persoane care au sustras autovehiculul,  una în vărstă de 24 și cealaltă de 25 de ani, au fost identificate și reținute, pentru 24 de ore.

Judecătoria Constanța a dispus apoi, măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile pentru toate persoanele în cauză.

Redactor: Mihaela Țânțaru