Scandal în cartierul Henri Coandă

A fost scandal ca la ușa cortului, în cartierul social Henri Coandă din Constanța. O femeie a amenințat că va comite mai multe crime, ba chiar că își va da foc în fața Primăriei pentru că a fost dată afară din locuință. Femeia spune că și-a plătit datoriile și nu există niciun motiv pentru care să plece de acolo.

Femeia a locuit, în blocul 8 din cartierul social Henri Coandă, împreună cu cei patru copii. Aceasta spune că muncește mult pentru a-și plăti datoriile, ba mai mult ar fi făcut nenumărate renovări și îmbunătățiri în apartamentul pe care l-a primit.

Zilele trecute i-a venit o înștiințare cum că va fi evacuată din apartament. Disperată, femeia a amenințat că-și va lua viața.

Pe de altă parte, reprezentanții autorităților locale au un dosar gros în care sunt adunate toate reclamațiile la adresa familiei respective. Oamenii se plâng că nu au liniște noaptea, în timp ce vecinele spun că au fost agresate fizic și verbal. În plus, polițiștii au întocmit mai multe procese verbale, în care se specifică faptul că există o suspiciune că în apartamentul respectiv se practică proxenetismul.

În momentul în care au ajuns reprezentanții RADPP și ai Poliției Locale Constanța la ușa femeii cu ordinul de evacuare, au început jignirile.

Acesta nu este singurul caz de evacuare din cartierul social Henri Coandă.

Reoporter: Andreea Iliescu ; Imagine: Sorin Hulubei