Scandal de proporții, noaptea trecută, la Năvodari (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qqiFJxGeSDQ[/youtube]Mai multi indivizi au ajuns la sediul politiei, dupa  o urmarire ca in filme pe strazile orasului. Cine sunt victimele si care au fost agresorii vor trebui sa stabileasca acum politistii locali.

Politistii spun ca altercatia a izbucnit in trafic si a continuat chiar in fata sediului Politiei Navodari.

Oamenii legii s-au trezit cu mai multi indivizi in sectie, cerand ajutor pentru ca au fost atacati de un alt grup care s-a facut nevazut.

Presupusele victime sustin ca ceilalti i-au agresat verbal in trafic si i-au sicanat cu masina, apoi i-au urmarit pana la sediul de politie. Desi au condus pana acolo special ca sa-i atraga in cursa, potentialii agresori nu s-ar fi lasat intimidati si ar fi coborat din masini pusi pe scandal si inarmati cu o sabie. Asa sustin victimele ca au ramas si fara oglinda de la masina.

Potrivit unor surse din interiorul celuilalt grup implicat in conflict, lucrurile ar fi stat exact invers, iar totul ar fi o inscenare din partea celor care au ajuns la sectia de politie.  Daca a fost asa sau nu, ramane ca politistii din Navodari  sa stabileasca in urma anchetei deschise in acest caz.

Noapte trecuta, mai multe persoane au fost audiate la sediul politiei iar o echipa formata din doi politisti a fost trimisa pe urma celorlalte persoane implicate in conflict.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Alex Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.