Scandal de proporții într-un cartier din Constanța

Scandal de proporții într-un cartier din Constanța, după ce o tânără a fost accidentată pe trecerea de pietoni. Când au aflat rudele și apropiații fetei că a fost lovită de o mașină, în scurt timp zona s-a umplut de lume iar spiritele s-au încins numaidecât. A fost nevoie de intervenţia a 8 maşini de poliţie pentru a calma spiritele.

Un scandal în care au fost implicate mai multe persoane de etnie rromă a avut loc duminică la Constanța. Totul a pornit după ce o şoferiţă a vrut să facă loc unei ambulanţe în misiune, iar în momentul în care a tras dreapta de volan, nu a văzut-o pe tânăra care se angajase în trecerea străzii şi a rănit-o uşor. În momentul producerii evenimentului, victima era însoţită de un tânăr de aceeaşi etnie. Rudele celor doi tineri s-au deplasat în zonă şi au declanșat conflictul.

Tânăra rănită în accident a suferit o traumă minoră și a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentrua primi îngrijiri medicale. Potrivit anchetatorilor, cele şapte persoane nu au antecedente penale. Unul dintre cei 7 tineri implicați în conflict, a fost prezentat la instanță cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Redactor: Oana Jărloianu