Scade presiunea la robinete

Pentru efectuarea unor lucrări la nivelul rețelelor de apă din municipiul Constanța, RAJA SA a anunțat că mai multe cartiere vor avea apă cu presiune scăzută.

În urma demarării unor lucrări  de înlocuire a uneia dintre pompele principale de la nivelul Stației de pompare Palas, SC RAJA SA este nevoită să reducă presiunea apei potabile, miercuri, 25 octombrie, în intervalul orar 09,00 – 19,00, în mai multe cartiere constănțene.

Totodată se va lucra și la montarea a două vane pe conductele de aducțiune de la nivelul surselor Caragea Dermen.  Pe timpul desfășurării lucrărilor consumatorii vor fi deserviți printr-o pompă de rezervă, însă, având în vedere debitul mai mic al acesteia, jumătate din municipiul Constanța va primi apă cu presiune scăzută.

Zonele afectate

I.C Brătianu,  Palas,  Medeea, CET, Km4-5, Km5, Viile Noi, Constanța Sud, Poarta 6, Energia, Compozitorilor, Coiciu, Inel I și II, zona depozitelor de mărfuri confiscate – Halta Traian, b-dul 1 Mai, Abator, Gară, Obor, Casa de Cultură, dar și cei de pe str. Soveja, perimetrul delimitat de străzile Barbu Ștefănescu Delavrancea și Baba Novac

Consumatorii de la nivelul etajelor superioare ale blocurilor pot fi afectați de lipsa totală a apei în toată această perioadă.  Reprezentanții regiei de apă își cer scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăcă echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, toţi consumatorii sunt rugați să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada desfășurării lucrărilor.

Redactor: Daniel Albu