S.C Termica Distribuție continuă asfaltările la Năvodari

Dupa numeroase largiri si acțiuni de asfaltare, S.C Termica Distributie isi continua activitatile programate acest an, la Năvodari. Totul pentru confortul locuitorilor din orașul din nordul litoralului.

Având în vedere creşterea numărului de maşini care circulă în oraş, autorităţile locale de la Năvodari au aplicat mai multe măsuri pentru fluidizarea traficului din localitate. Concomitent cu lărgirea străzilor unde circulaţia este aglomerată, administraţia locală de la Năvodari a dispus  şi realizarea de noi locuri de parcare. În aceste condiţii, reprezentanţii S.C. Termica Distribuţie Năvodari derulează, în prezent, mai multe lucrări în oraş.

Astfel de programe vor fi efectuate, pe viitor, pe măsură ce vor fi alocate fonduri de la bugetul local, dar şi în funcţie de priorităţi, creşterea confortului pentru năvodăreni fiind principalul obiectiv în momentul de faţă. Reprezentanţii S.C. Termica Distribuţie Năvodari roagă atat participanţii la trafic, cat şi locuitorii oraşului, să manifeste înţelegere şi să circule cu atenţie.

Reporter: Nicoleta Antohi ; Imagine: Bogdan Inel