SC RAJA SA continuă programul de debranșare a rău-platnicilor

avizati CernavodaÎn ultima perioadă, numărul abonaților care acumulează restanțe a atins scote alarmante. Din această cauză Sc Raja Sa recurge la aplicarea unor măsuri drastice pentru recuperarea datoriilor. Astfel, rău-platnicii sunt avizați privind debranşarea de la sistemul de alimentare cu apă potabilă, indiferent de statutul juridic al acestora. Pentru perioada  08 – 12 aprilie 2013, 4 blocuri din Cernavodă sunt avizate pentru debranşare din cauza datoriilor de peste 30.000  lei către S.C. RAJA S.A.

În urma primirii avizelor de debranșare, majoritatea datornicilor, în doar câteva zile, îşi achită cea mai mare parte a restanţelor. Reprezentanții Raja vin în ajutorul abonaților care își achită facturile la zi prin încheierea convențiilor de facturare individuală. Însă, aceste 4 condominii din Cernavodă nu sunt nici măcar constituite în asociații, motiv pentru care în ultimii trei ani, au fost notificate și somate de zeci de ori pentru a intra în legalitate, iar din această cauză aceste contracte individuale nu pot fi încheiate.

În cazul în care în termenul de cinci zile, proprietarii de apratamente din cele 4 blocuri nu încheie convențiile de facturare individuală sau nu-și achită debitele restante, vor fi debranșați de la sistemul de alimentare cu apă.

Redactor: Raluca Damian