SC RAJA a acționat încă de la primi stropi de ploaie

În urma atenționărilor meteo, la nivelul SC RAJA SA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine. Astfel, la nivelul municipiului Constanta, dar si in restul localitatilor vizate de ploi torentiale, echipele de intervenție au acționat pentru extragerea și evacuarea apei di zonele aflate sub cota 0.

Încă de la primele ore ale dimineții, la dispeceratul societăţii  s-au înregistrat 38 reclamatii venite din municipiul Constanta, oamenii solicitânt disperați să se intervină, întrucât nivelul apei crescuse peste 50 de cm.

Si in municipiul Medgidia au fost inregistrate reclamatii privind sistemul de canalizare stradal, din zonele Intim – strada Silozului si pasajul de trecere pe sub podul rutier inspre Gara. Echipele de interventie au raspuns la toate aceste solicitari, iar la ora actuala toate sunt in curs de rezolvare.

Compania de apă face apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii la numărul de telefon 0241.66.44.44.

Redactor: Daniel Albu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.