Șase persoane pe patul de spital și două mașini transformate în mormane de fiare

Este bilanțul incredibil al unui accident, produs, puțin după miezul nopții, pe șoselele constănțene. O clipă de ignoranță din partea unui șofer care nu s-a asigurat la „cedează trecerea” a fost de ajuns pentru producerea tragediei.

Impactul devastator nu i-a cruțat pe niciunul dintre șoferii și ocupanții celor două autoturisme. Maşinile făcute praf au rămas dovezi la intersecția străzii Dezrobirii cu Bulevardul I.C. Brătianu,. Șoferița din imagini este în stare de șoc după producerea accidentului. Se afla la volanul mașinii care circula regulamentar.

Victimele au fost duse, de urgență, la Spitalul Clinic Județean Constanța. Cinci ambulanțe au traversat orașul pentru a-i transporta  pe cei șase răniți.  Medicii spun că toți au suferit leziuni multiple, însă, din fericire, niciunul dintre cazuri nu este grav. Poliţiştii spun că nerespectarea regulilor  de circulație duc constant la producerea unor astfel de evenimente în trafic.

Șoferul care a provocat impactul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpa, dar și cu permisul suspendat.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu