Şase copii talentați din Năvodari vor să cucerească piaţa muzicală din România (VIDEO)

http://www.youtube.com/watch?v=o–zX-BIv3UTrupa Black Sea Angels este compusă din 6 membri, 5 fete și un băiat. Copiii se cunosc de ani buni și îi leagă o strânsă prietenie. Unii au calități vocale, alții sunt buni dansatori. Oricum ar fi, micuții se completează reciproc. Trupa s-a înființat în iarnă, ideea aparținându-i Elenei care este de altfel și lidera grupului.

Ceilalți membri ai grupului, Ioana, Bibi, Dragoș, Ana și Ionela au fost încântați de inițiativă și s-au alăturat echipei cu trup și suflet. Dornici să se facă auziți, cei 6 copiii au strâns în această vară turiștii de pe plajă și le-au oferit un adevărat spectacol, au cântat și au dansat cum au știut ei mai bine.

Adolescenții din trupa Lala Band sunt idolii formației Black Sea Angels. Micuții speră să le calce pe urme interpreților și într-o bună zi să fie faimoși. Pentru ca acest lucru să se întâmple este nevoie de multă muncă, iar ei știu asta.

Drumul spre celebritate este presărat cu obstacole, însă micuții sunt deciși să nu renunțe. Primul pas spre împlinirea visului, spun ei, este amenajarea unei săli unde să poată organiza repetiţiile.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Viorel Cotleț