Sărbătoarea Tradițiilor și Meșteșugurilor Dobrogene

Continuă seria evenimentelor în Constanța. În acest sfârșit de săptămână se desfășoară prima ediție a evenimentului ”Sărbătoarea Tradițiilor Meșteșugurilor Dobrogene”, organizat pe platoul Pavilionului Expozițional Constanța.

Județele Constanța  și Tulcea și-au dat mâna, iar constănțeniir și turiștii vor putea vedea în premieră diferite ateliere.

Joi, 19 octombrie, organizatorii le-au pregătit pasionațiolor de relaxare în aer liber, o seară de film, unde vor putea viziona comedia românească ”Eu, tu, și … Ovidiu”. Vineri va fi deschiderea oficială a evenimentului. Urmând ca în zilele de sâmbătă și duminică, meșteșugarii să-și încânte vizitatorii cu o serie de demonstrații.

Pe parcursul fiecărei zi a evenimentului vor avea loc momente artistice susținute de ansambluri populare din cele două județe dar și concerte live ale celor mai îndrăgiți artiști ai momentului: Fuego, Nicu Paleru, Trei Sud Est. În plus, județul Tulcea vine cu o surpriză cu adevărat specială.

Evenimentul este organizat de către Asociația de Management al Destinației Turistice ”Delta Dunării, Consiliul  Județean Constanța în parteneriat cu Consiliul Județean Tulcea, prin Centrul Cultural Jutețean ”Teodor T. Burada” Constanța.

Reporter: Cristina Niță ; Imagine: George Dima