Sarah Chang, în concert la Constanța

Premieră absolută în acest weekend la malul mării. Piața Ovidius devine scena celui mai important eveniment care deschide “Anul Bimilenar Ovidius”. Orchestra Teatrului Naţional de Balet “Oleg Danovski” şi Orchestra Simfonică Bucureşti, vor asigura fundalul sonor pentru artiştii vocali şi pentru “zeiţa viorii”, Sarah Chang, un nume îndrăgit şi recunoscut mondial de publicul de profil. Evenimentul se intitulează “Sub semnul lui Ovidius” şi oferă publicului un adevărat regal al sonorităţilor clasice şi nu numai.

Ne mai despart doar câteva zile până la începerea celui mai important eveniment care deschide “Anul Bimilenar Ovidius” şi care este organizat în spiritul celebrării a 2.000 de ani de la moartea celebrului poet.

Sarah Chang, una dintre cele mai mari violoniste ale lumii, va concerta în premieră absolută la Constanţa. Artista va deschide seria manifestărilor dedicate marcării a 2.000 de ani de la moartea poetului Ovidius.

Pe lângă reprezentaţia susţinută de Sarah Chang, vor mai susţine concerte Orchestra Simfonică Bucureşti şi Orchestra Teatrului ‘Oleg Danovski’. Totodată, Piaţa Ovidiu, va deveni de nerecunoscut pentru publicul ei fidel. Sute de scaune, flori, lumini şi statui îl vor întovărăşi, de-a lungul fiecărei seri, pe Ovidius, și nu numai.

Evenimentul ‘Sub semnul lui Ovidius’ se va desfășura pe data de 26 şi 27 august, începând cu ora 20,30, în Piaţa Ovidiu. Intrarea este liberă, iar  organizatorii recomandă dresscode black&white. Evenimentul este organizat de Filiala Asociaţiei Difuzorilor şi Editorilor – Patronat al Cărţii, cu sprijinul Primăriei Constanţa.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea