Șapte pentru Medgidia!

Alegerile locale se apropie cu pași repezi. In municipiul Medgidia, sapte candidati s-au inscris pentru functia de primar, dintre care doi competitori sunt  independenti. Ei au avut la dispozitie 16 zile, pana ieri, pentru a-si depune candidaturile.

Alegerile locale se apropie cu pasi repezi, campania electorala bate la usa, iar lista candidatilor pentru fotoliul de primar al municipiului Medgidia este finalizata, sapte candidati fiind înscriși in cursa electorala. Doi dintre ei sunt independenti: Valentin Vrabie, fostul primar de la Peștera, si Romulus Aurelian Vasilescu. Apoi, Marian Odor candideaza din partea P.N.L., Luminta Vlădescu de la P.S.D., Danut-Dumitru Cotîrlă din partea U.N.P.R., Vasile Ivanof de la P.M.P., iar din partea ALDE, Valeriu Teodorescu.

In ceea ce priveste prezenta la vot, parerile sunt impartite. In timp ce unii medgidieni si-au ales deja un candidat, altii nu vor sa voteze, deoarece nu mai au incredere in clasa politica.

Campania electorala incepe pe 6 mai, cu 30 de zile inainte de alegeri, si se va incheia pe 4 iunie, ora 7.00. Alegerile locale vor avea loc pe 5 iunie, de la ora 7.00, iar sectiile de votare se vor inchide la ora 21.00.

Reporter: Alexandra Steoleaca ; Imagine: Valentin Cerbanescu