Săptămâna prevenirii criminalității

In aceasta saptamana, Inspectoratul General al Politiei Romane organizeaza, pe intreg teritoriul Romaniei, activitati de prevenire a infractionalitatii in toate domeniile. Politia Municipiului Medgidia este parte integranta a programului Saptamana Prevenirii Criminalitatii si desfasoara o serie de actiuni in acest sens.

Ediţia a X-a a Saptamanii Prevenirii Criminalitatii a debutat si la Medgidia, prin abordarea tematicii privind prevenirea victimizării minorilor. Reprezentantii Politiei Nationale au tinut sa le adreseze elevilor adevarate discursuri motivationale despre pericolele la care sunt expusi zi de zi.

Oamenii legii au invitat elevii să viziteze sediul Politiei şi laboratorul criminalistic. Girofarul şi alarma maşinii de Poliţie au fost, însă, de departe, atracţia zilei, iar cei mici nu au putut rezista şi au urcat în autovehicul, unde şi-au imaginat că sunt în acţiune.

Poliţiştii medgidieni vor derula şi în zilele următoare, în cadrul celei de-a X-a editii a “Săptămânii Prevenirii Criminalităţii”, activităţi specifice.

Reporter: Simona Tiron ; Imagine: Valentin Cerbanescu