Șanse duble la Loto de sărbătorile pascale

Chiar dacă niciun norocos nu a ghicit cele șase numele extrase duminică, unde potul cel mare depășea 2,1 milioane de euro, de acum au șanse duble de câștig cei care se înscriu la “Loteria Sărbătorilor de Paști”! Biletul de loterie pasivă este format din două părți principale: biletul de joc (partea care rămâne la participant) și talonul care este format la rândul lui din 2 părți: talonul roșu și talonul mov. Cu cel roșu se va participa la prima etapă a extragerilor, în care vor fi atribuite căștigurile în valoare de 1.000 și 100 de lei, pentru fiecare județ în parte și fiecare sector al Municipiului București.
Cu talonul mov se va participa la a doua etapă a extragerilor în care vor fi atribuite cele 12 câștiguri cu valoare unitară de 10.000 lei.

Participanții vor depune cele două taloane completate cu toate datele personale de identitate solicitate, separat, în cele două urne din cadrul agențiilor loto până la data de 15 aprilie.

Extragerile pentru desemnarea câștigătorilor vor avea loc concomitent, în data de 19 aprilie, în patru orașe, după cum urmează: Baia Mare, Suceava, Craiova și Constanța.

Reporter: Nicoleta Bujor ; Imagine: Matei Ghioc