Sansa la o noua viata doua fetite gemene din localitatea Murfatlar şi a bunicii lor

În urmă cu 4 ani se nășteau două fetiție. Andreea și Doinița. Soarta a făcut ca tatăl să le părăsească iar mama să moară într-un accident de circulație la numai 3 săptămâni de la nașterea lor. Bunica lor a fost cea care le-a luat în grijă în ciuda bolii de care suferea si in ciuda situatiei materiale precare în care se afla. Cu un venit lunar de numai 350 de lei Ioana Rogojină a avut grija ca cele doua fetite sa aiba hrana si caldura si sa mearga la gradinita la fel ca toti ceilalti copii de varsta lor, chiar daca ele erau nevoite sa parcurga 4 km pe jos ,în zonă de camp deschis, indiferent de anotimp. Mos Craciun nu mai apuca sa ajunga si la ele. După 4 ani de chin, frig si intuneric intr-o locuinta care nu le apartinea, autoritatile locale din Murfatlar le-au readus speranta la o viaţă mai bună. Bunica Ioana, alaturi de cele doua nepotele s-au mutat intr-un apartament nou, complet mobilat. Plata chiriei pe apartament si a intretinerii este responsabilitatea primariei. O femeie din Iasi a auzit de povestea fetitelor si a ales sa le ajute platind ea chiria pe un an.

De renovarea si mobilarea apartamentuluui s-a ocupat SC RAJA SC. Societatea le-a asigurat o masa imbelsugata de Craciun, le-a pus la dispozitie produse de curatat şi le-a oferit  hainute noi fetitelor.

De asemenea SC RAJA sa va oferi lunar un ajutor financiar familiei  Rogojină. Bunica fetitelor are impresia ca totul este un vis frumos si nu conteneste in a multumi celor care le-au ajutat.

După 4 ani de suferinta, familia Rogojină se poate bucura de un  adevarat Craciun cu daruri, sarmalute calde si dulciuri pentru fetite.

Reporter: Paula Arhip ; Imagine: Adrian Corchie