Sancțiuni pentru comercianții ambulanți din trenuri

În această săptămână, polițiștii din structurile de Transporturi au sancționat comercianții ambulanţi neautorizați din trenuri și zona gărilor. În activități au fost angrenați și reprezentanţi A.N.A.F.

În această săptămână, polițiștii din structurile de Transporturi au acționat în staţiile de cale ferată şi în trenurile de călători pentru prevenirea și combaterea comercializării de produse fără documente legale, expirate, contrafăcute sau de contrabandă.
În două zile de acțiune în staţiile de cale ferată şi în trenurile de călători, autoritățile au constatat 27 de infracțiuni economice.
Au fost verificate 165 de obiective economice şi 4 vagoane tip bar sau restaurant, fiind aplicate 338 de sancţiuni contravenţionale. 90 au fost pentru încălcări ale prevederilor legii privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite.
Au fost depistaţi 27 de comercianți ambulanţi neautorizați, au fost ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de peste 10.000 de lei şi indisponibilizate bunuri de peste 5.000 de lei.
În activități au fost angrenați și reprezentanţi A.N.A.F.