Sanatoriul Techirghiol premiat la București

Sanatoriul Techirghiol a fost recompensat cu Premiul „Ana Aslan“, pentru performanţă în recuperarea medicală şi balneologie, în cadrul unui eveniment deosebit, organizat la Palatul Cotroceni.

Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol și-a primit recunoașterea mult meritată pentru toată munca depusă, pentru rezultatele obținute, prin câștigarea Premiul național ”Ana Aslan” în cadrul unui ceremonial aniversar organizat la Palatul Cotroceni. Acesta reprezintă unul dintre cele mai importante premii naţionale și poartă numele fondatoarei gerontologiei medicale românești, de la a cărei naștere s-au împlinit, recent, 120 de ani. Premiul marchează și un alt moment important, anume, împlinirea a 65 de ani de la înființarea Institutului de Gerontologie și Geriatrie din România. Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol este considerat lider între staţiunile balneare româneşti, ocupând primul loc în clasamentul oficial realizat de Asociația română de balneologie.

„Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol a înregistrat o creştere importantă a numărului de pacienți și implicit a încasărilor, dar și reducerea cheltuielilor. Pacienții beneficiază nu numai de tratamentele naturiste cu apă și nămol din lac, dar și de o aparatură medicală de ultimă generaţie ce se adresează unui spectru larg de afecţiuni”, declară managerul Sanatoriului Techirghiol, Elena Roxana Almășan.

În perioada următoare, în secţia de recuperare neuropsihomotorie copii se vor investi șapte milioane de euro.

Redactor: Sondra Sandu