Sanatoriul Techirghiol este suprasolicitat

În vara acestui an, Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol a împlinit 116 de existenţă. În ultimii doi ani, pavilionul cel mare al instituţiei de sănătate a fost modernizat, astfel încât, pacienţii care nu i-au mai călcat pragul în ultima perioadă sunt plăcut surprinşi de transformările suferite de spaţiile de tratament.

Emblemă a medicinei balneare şi de recuperare româneşti, Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol este recunoscut în întreaga lume pentru beneficiile celebrului nămol de Techirghiol. Serviciile medicale oferite de sanatoriu sunt dintre cele mai diverse, de la afecţiuni neurologice, post traumatice şi până la cele ginecologice, dintre acestea, cele mai spectaculoase fiind tratamentele împotriva sterilităţii.

La ora actuală, baza, cu o capacitate de aproape o mie de locuri, este plină. Mai mult, chiar şi pentru anul viitor perspectivele sunt extrem de bune, rezervările fiind făcute cu săptămâni şi chiar luni înainte. Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol beneficiază de una dintre cele mai moderne baze de tratament din ţară, iar pacienţii sunt atât români, cât şi foarte mulţi străini.

În perioada 18 decembrie 2015-11 ianuarie 2016, Sanatoriul va fi închis pentru modernizare şi reparaţii curente. În ultimii doi ani, accentul a fost pus pe modernizarea bazei de tratament, care a fost adusă la standard europene.

O atenţie aparte a fost acordată Secţiei de Recuperare Copii, unde procesul de modernizare a cuprins atât baza, cât şi locurile de cazare.

La Sanatoriul Balnear și de Recuperare de la Techirghiol puteți ajunge cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la specialist, adeverinţă de salariat sau cupon de pensie şi, nu în ultimul rând, cu nelipsitul card de sănătate.

Redactor: Mihaela Dubei-Marin