Sanatoriul din Techirghiol este tranzitat și în extrasezon

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Dauoo0ynYko[/youtube]Sanatoriul din Techirghiol este una din destinaţiile preferate de cei interesaţi de balneo-fizio-kineto-terapie. Fie că sunt tineri sau bătrâni, pacienții beneficiază de existența unor condiții naturale deosebite, prin prezența unor factori sanogeni precum climatul, apa cloruro-sodică-iodurată a lacului și nămolul sapropelic.

Fie că vin pentru afecțiuni reumatismale degenerative sau de tip inflamator, sechele posttraumatice, afecțiuni ale sistemului nervos sau afecțiuni ginecologice, afecțiuni vasculare sau dermatologice, toți pacienții beneficiază de aparatură performantă și asistența unui personal profesionist.

Cea mai nouă achiziție a Sanatoriului Techirghiol o reprezintă un aparat care are funcția de a distruge pintenii din zona călcâielor

Pacienții care se internează la Sanatoriul Techirghiol beneficiază de cazare în condiții hoteliere, masă și tratament la cele mai mici prețuri. Acestea diferă în funcție de statutul pacientului care este sau nu asigurat.

Reporter: Ana-Maria Stancu ; Imagine: Alex Brinzaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.