Samsung anunta un nou model Galaxy accesibil

Compania coreeana anunta Samsung Galaxy Pocket cu display QVGA TN LCD de 2,8 inch cu rezolutia de 240 x 320 pixeli. Smartphone-ul are o greutate de 97 de grame si dimensiuni de 103,7 x 57,5 x 12 mm. Gadgetul are o baterie Li-ion cu o capacitate de 1200 mAh.

Samsung Galaxy Pocket este echipat cu un procesor cu frecventa de 832 MHz si o memorie de 3 GB, ce poate fi extinsa cu un card de pana la 32 GB, prin slotul microSD. Terminalul are conectivitate 3G, Wi-Fi, Bluetooth 3.0, GPS, radio FM cu RDS, USB 2.0 si jack audio de 3,5 mm.

“Galaxy Pocket ofera experienta unui telefoan inteligent la un pret mult mai accesibil pentru utilizatori” a declarat JK Shin, Presedinte al Diviziei de IT si Comunicatii Mobile din cadrul companiei Samsung Electronics. “Prin ceea ce Samsung continua sa inoveze la nivel mondial in 2012, obiectivul nostru este de a oferi o varietate de gadgeturi inteligente concepute pentru a veni in intampinarea nevoilor utilizatorilor” a mai adaugat Skin.

Samsung Galaxy Pocket are iunstalat sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread, dar si o serie de aplicatii precum Samsung Samsung ChatON, TouchWiz UX, Social Hub, Samsung Kies, Google Maps, Android Market, Google+, Gmail, Google Calendar, YouTube, Google Search etc. Smartphone-ul are o camera cu rezolutia de 2 MP