Samir Regep are nevoie de sânge

Antrenorul de lupte Samir Regep are nevoie urgentă de sânge după ce a suferit o hemoragie internă. El se află acum internat la Spitalul Județean Constanța, iar toți cei care au grupa sanguină 01 sunt rugați să se adreseze Centrului de Recoltare care se află vis-a-vis de unitatea medicală județeneană.

Samir Regep, unul dintre cei mai respectați instructori ai sportului de contact din Constanța, are nevoie de sânge. El a suferit o hemoragie internă și se află acum internat la Spitalul Județean Constanța. Samir a făcut un apel pe Facebook către toți cei care îl pot ajuta.

“Cred ca ati vazut ca nu am fost activ pe fb 7 zile deoarece sunt internat in spital la sectia Medicala 1 etaj 2! Am avut o hemoragie interna si am nevoie de donatori care au grupa sanguina 01! Cei care pot si vor sa ma ajute se pot intalni cu Adriana(n.r. soția) la Centrul de transfuzii de la Spitalul Mare nr.tel este 0761195601 pt contact….va multumesc,cu stima Samir!”.

Samir Regep a suferit o hemoragie internă pe esofag și are nevoie de o cantitate mare de sânge, iar la Constanța sunt foarte puțini donatori. Conform unui  apropiat al antrenorului, oricine îl poate ajuta, indiferent de grupa de sânge. Important e ca persoanele care vor să ajute să îndeplinească criteriile pentru a putea deveni donatori: să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 62 de ani și o greutate minimă de 50 de kilograme. Programul Centrului de Transfuzii Constanța este zilnic, de luni până vineri între orele 7 30 și 13.00.

Redactor: Bogdan Bolojan