Salvată în ultima clipă

S-au scurs clipe de groază pe Podul Rutier de la Năvodari, acolo unde o femeie de 33 de ani a încercat să-și pună capăt zilelor. Un localnic a găsit-o, în ultimul moment, așa că a sunat la112, iar medicii au dat startul unei operațiuni dramatice de salvare.

Și-a dorit să moară, însă a avut zile, spun medicii care au reușit să o salveze. Nu ar fi reușit însă fără un simplu trecător, care a surprins-o într-un moment critic.

În jurul orei 13.55, au fost alertate și autoritățile, care au ajuns în timp record la fața locului. Femeia de 33 de ani a răspuns  la manevrele de resuscitare efectuate de către medici, așa că odată ce a revenit la viață, a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență, unde va rămîne sub supraveghere.

Povestea din spatele gestului extrem urmează însă să fie deslușită de către polițiști, dar și de către familia tinerei. Aceasta este din Năvodari și potrivit autorităților care anchetează cazul, suferă de o afecțiune medicală gravă. Dacă acesta este motivul care a împins-o să-și dorească moartea? Rămîne de descoperit. Cert este faptul că tînăra a scăpat ca prin urechile acului și se află în sfara oricărui pericol.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea