Salonul Nautic și Auto – Tomis Yacht 2018 a ajuns la cea de-a XXI-a ediție

Salonul Nautic și Auto – Tomis Yacht  2018 a ajuns la cea de/a XXI-a ediție organizata de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, în colaborare cu Primăria Constanța. Portul Turistic Tomis a fost timp de patru zile gazda celor mai spectaculoase ambarcatiuni.

In ultimii ani, s-a simtit cresterea interesului pentru sporturile nautice, drept dovada, atat producatorii autohtoni cat si importatorii si prestatorii de servicii din domniu au prezentat publicului constantean ultimele noutati din domeniu. Ofertele au fost atractive pe toata perioada targului.

Salonut Nautic și Auto Tomis Yacht, reprezintă mai mult decât o simplă expoziție, este locul în care cei cu adevărat pasionați se reîntâlnesc, de fiecare dată, cu plăcere și împărtășesc aceeași emoție.

Editia din acest an a Salonul Nautic și Auto – Tomis Yacht  a reunit un număr de 15 firme, care au expus pe o suprafaţă de peste 1.000 de mp. Toti expozantii prezenţi la cea de-a 21 ediţie a târgului au contribuit, astfel la continuarea tradiţiei de la malul Mării Negre.

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet