Sala de spectacole a Casei de Cultură din Năvodari s-a dovedit neîncăpătoare

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-6LpPWFXJwM[/youtube]Sala de spectacole a Casei de Cultură din Năvodari s-a dovedit neîncăpătoare la concertul caritabil organizat în sprijinul lui Mihai Costea, băiatul care la numai 13 ani trece printr-o dramă teribilă. Tânărul este suspect de cancer la testicul şi de leucemie. Oameni de toate vârstele s-au alăturat inițiativei noastre şi au participat la eveniment din dorința de a-i întinde o mână de ajutor lui Mihăiță. Spectatorii au avut parte de un concert de zile mari, oferit de elevii năvodăreni sub îndrumarea profesorului Virgina Zaharia.

Spectatorii au fost profund marcați de drama tânărului și au dorit, fiecare după puteri, să-l sprijine în lupta cu boala. Pe lângă contribuția financiară, cei prezenți la eveniment au ținut să-i încurajeze pe Mihăiță și pe mama acestuia.

Drama familiei Costea este cu atât mai mare cu cât în urmă cu un an, fratele cel mare a lui Mihăiță s-a stins din cauza aceleiași probleme medicale, cancer la testicul. Stănuța Costea nu și-a putut stăpâni lacrimile atunci când a vorbit despre pierderea fiului și despre boala cu care se confruntă băiatul cel mic.

Partener în organizarea evenimentului, preotul paroh Adrian Pătrașcu a adus în inimile celor prezenți harul lui Dumnezeu.

Spectacolul a fost un real succes. Suma colectată în beneficiul lui Mihai Costea s-a ridicat la 5000 lei. Mai mult, la încheierea evenimentului, familia Costea a primit o altă veste bună. Primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei, doreşte să introducă o hotărâre de consiliu local, prin care tânărul să fie ajutat în continuare.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Alex Ionescu / Victor Nita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.