Sală de fitness în aer liber

Piațeta de la intrarea în stațiunea Mamaia s-a transformat într-o imensă sală de fitness în aer liber. Acțiunea inedită de promovare a mișcării a reunit instructori renumiți la nivel național și internațional. Lor li s-au alăturat mii de turiști care au ajuns în acest weekend pe litoral și care au putut face mișcare coordonați de profesioniști.

„Cea mai mare oră de sport din România” a ajuns la Mamaia. Spațiul de la intrarea în stațiune a devenit locul unde mii de turiști au asistat la demonstrații ale unor exerciții: Kangoo Jumps, Zumba, Aerobic, Functional Training sau Khai Bo.

După ce au vizionat preț de câteva minute demonstrațiile, mulți spectatori și-au făcut curaj și au participat la exerciții. Ele au fost de o dificultate scăzută pentru ca numărul celor care doresc să se implice să fie cât mai mare.

Anul acesta, „Cea mai mare oră de sport din România” sărbătorește cinci ani de la prima ediție. Evenimentul a fost creat pentru a promova mișcarea și stilul de viață sănătos.

Mai mult decât atât, participanții au primit și mâncăruri ușoare cum ar fi salatele, ce sunt recomandate pentru cei care doresc să își mențină o siluetă de invidiat.

Evenimentul a început la ora 9 dimineața si, pe parcursul a 12 ore, instructorii s-au dedicat dedica turiștilor și celor care vor să facă mișcare.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea