Săgeata Năvodari dispută miercuri seară un meci crucial pentru promovarea în Liga I

Băieţii antrenaţi de Mihai Galiu întâlnesc acasă, la Năvodari, Delta Tulcea, principala contracandidată la locul secund în seria B. Dacă înving, fotbaliştii Săgeţii se distanţează la patru puncte şi, cu patru etape înainte de final, nu mai pot pierde decât teoretic promovarea în primul eşalon al fotbalului românesc.

Fotbaliştii Săgeţii sunt motivaţi în ultimele etape de campionat nu numai de visul de a juca în Liga I, ci şi de primele consistente pe care le vor primi dacă îşi ating obiectivul.

Antrenorul năvodărenilor spune că echipa sa va aborda prudent derbyul cu Delta Tulcea, la fel cum a făcut şi în cel cu CS Otopeni, când Săgeata a învins în deplasare cu 1-0.

Oficialii de la Săgeata Năvodari au depus deja la Liga Profesionistă dosarul de licenţiere pentru Liga I şi vor ca meciurile din viitorul campionat să le dispute tot la Năvodari, chiar dacă vor promova în primul eşalon.

Partida Săgeata-Delta Tulcea se dispută miercuri seara, la Năvodari, începând cu ora 18. Tehnicianul şi fotbaliştii năvodăreni aşteaptă un stadion arhiplin, iar suporterii să îi împingă spre pasul decisiv în Liga I.

Reporter: Cosmin Bele ; Imagine: Alex Brinzaru