Săgeata Năvodari a câștigat meciul cu Olimpic Sarajevo

În cel de-al treilea meci de pregătire din cadrul cantonemantului din Antalia, Săgeata Năvodari a întâlnit echipa bosniacă de primă ligă Olimpic Sarajevo, locul şase în întrecerea internă. După o primă repriză mai echilibrată, dobrogenii s-au dezlănţuit în partea secundă, obţinând la final o victorie clară: 4-0. Scorul a fost deschis de Vezan, în minutul 33, cu un şut plasat, de la marginea careului. În partea a doua, oradă cu intrarea lui Tigoianu, jocul românilor a căpătat consistenţă, iar urmările n-au întârziat să apară pe tabela de scor. În minutul 65, noul venit Guerra a înscris cu o lovitură de cap plasată, după centrarea lui Tigoianu. În min.78, Chiacu a profitat de indecizia fundaşilor adverşi, punctând cu o boltă de efect.

Scorul final a fost stabilit de Vieru, în penultimul minut de joc, care a reluat imparabil, de la marginea careului, o minge respinsă de apărarea adversă.

Următorul adversar al echipei antrenate de Cătălin Anghel va fi echipa georgiană FC Dila Gori, meciul fiind programat miercuri, de la ora 17.00.

Reporter: Paul Alexe ; Imagine: Andrei Seleverdeanu