Săgeata Năvodari a pierdut meciul din etapa a IV-a a Ligii 1 de fotbal

Bănăţenii nu glumesc şi au trimis sâmbătă seara două săgeţi în poarta constănţenilor, rămânând pe primul loc în clasament. Nici nu a început bine partida când Szekely, fotbalistul revenit în mare formă peste vară, a înscris al șaselea său gol în Liga I. Dar meritul îi aparţine, în bună măsură, lui Trandu, care a lăsat toţi fundaşii în urmă şi i-a pasat perfect în faţa porţii.

Szabolcs, minutul 16, a avut posibilitatea de a marca un golazo, după ce-a depăşit trei adversari, însă n-a găsit poarta. A fost erou în ambele careuri. La un corner executat de Dinu, Florin Popa i-a fugit din marcaj, în minutul 35, şi a înscris cu capul. Imediat, Szekely era să dea golul campionatului: preluare cu călcâiul şi şut din prima, ce a depăşit tot şi pe toţi, doar că s-a opus transversala.

Bănăţenii au mai avut ceva emoţii doar la fazele fixe, în rest au pus stăpînire pe joc. Iar golul oaspeţilor a venit firesc, în minutul 68, chiar dacă arbitrul Bocăneală putea să fluiere fault în atac la Bărbuţ, care-i pasează lui Boldea. A fost de ajuns pentru o victorie a echipei bănăţene, ce s-a obişnuit deja să stea în fruntea clasamentului. Săgeata rămâne însă, și ea, revelația acestei ediții, cu 5 puncte strânse în primele patru etape, două jucate în deplasare.

Reporter: Cosmin Bele ; Imagine: Alex Brinzaru