Săgeata Năvodari a deschis seria meciurilor din runda a 9-a a Ligii I

Echipa de la malul mării a terminat la egalitate cu fotbaliștii din Cluj, scor 1-1. Partida a început în forță cu un gol înscris de oaspeți în minutul 6, grație unui  penalty executat de Viorel Dinu. Gazdele au egalat în minutul 52, când Cristocea a centrat perfect în careu iar Szilagyi a înscris cu o lovitură de cap. Antrenorul se declară mulțumit de punctul obținut.

Şi primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, este mulţumit de prestația echipei, dar consideră că Săgeata putea obține cele trei puncte.

Universitatea Cluj nu a înregistrat nicio victorie în Liga 1 din 20 mai,  atunci când s-a impus cu 4-1 în Giuleşti. După acel joc au urmat două remize cu Ceahlăul și CFR Cluj şi 8 înfrângeri. În acest sezon, Săgeata a bifat 5 meciuri fără înfrângere, toate cele 5 aducând puncte în repriza a doua: victorii cu Mediaș, Viitorul, Corona, remize cu Brașov şi Botoșani. Echipa lui Tibor Selymes se situează la mijlocul clasamentului cu 12 puncte dupa 9 etape. În etapa viitoare, Săgeata va juca la Constanța cu Pandurii Târgu- Jiu.

Redactor: Raluca Damian