S-a sinucis pentru… un pumn de aur

Părinții și rudele lui Daniel Stănescu nu au mai știut nimic despre el de luni, de când nepotul bulibașei din comuna Cuza Vodă a plecat în municipiul Medgidia. Acolo a fost surprins de camerele de supraveghere și de către un martor în timp ce s-a aruncat în canalul Dunăre-Marea Neagră. Pentru că tânărul nu a mai ieșit la suprafața apei, martorul a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență, ai cărui angajați l-au căutat, timp de două zile, fără succes. În tot acest timp, rudele disperate încercau să găsească un motiv al gestului făcut de tânăr, care se pare că a decis să se sinucidă după ce a furat lanțul de aur al tatălui său, l-a amanetat și nu a mai putut să îl recupereze.

După trei zile de căutări disperate, trupul tânărului a fost scos joi dimineață la suprafață de apa Canalului Dunăre-Marea Neagră.

Cu toate acestea rudele cred că Daniel Stănescu, în vârstă de 17 ani, căsătorit și tatăl unui copil, nu ar fi făcut acest tragic gest, ci că ar fi fost împins de altcineva în canal.

Redactor: George Marinescu