S-a lansat site-ul oficial al școlii generale “George Enescu” din Năvodari

Odată cu marcarea a încă un an de activitate  Școala Generală “George Enescu” din Năvodari a lansat și site-ul oficial al instituției. Ajunsă în mediul online, școala are, de acum, un impact și mai puternic. Structura site-ului este ușor de folosit ceea ce înseamna că eficiența este maximă. Tot cu acest prilej a fost făcută publică și prima ediției a revistei online Dăscălinea Năvodăreană.

Emoția și bucuria se citea în ochii profesorilor de la Școlii Generală „George Enescu” din Năvodari. Cu toții așteptau lansarea oficială a site-ului ce aducea numele și renumele școlii în mediul online. Conducerea unității de învățământ își dorea de mult ca școala din Năvodari să fie găsită mult mai ușor și în mediul virtual.

Importanța evenimentului a fost cu atât mai mare cu cât pe site-ul școlii va putea fi găsită și revista online Dăcălimea Năvodăreană care își propune să adune cele frumoase realizări ale tuturor unităților de învățământ din orașul Năvodari.

Evenimentele dedicate zilei Școlii Generale „George Enescu” din Năvodari au început încă de la primele ore ale dimineții.

La 1 septembrie 2009, la propunerea Consiliului Profesoral, unitatea de învățîmânt a primit denumirea oficială de Şcoala cu clasele I-VIII „George Enescu”.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea