S-a dat startul cumpărăturilor de Paște

Credeți că a venit momentul pentru o nouă rundă de cumpărături sau pentru reînnoirea garderobei de primăvară? Ei, bine, toate aceste lucruri le puteți face la Târgul TINIMTEX, care și-a deschis astăzi porțile la Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia.

Se apropie sezonul cumpărăturilor de Paște. Cei care vor să-și schimbe garderoba sau să cumpere cadouri pentru cei dragi au de unde alege. Printre elementele de marcă ale noilor colecții se regăsesc, geci, hanorace, costume, pantofi, ghete, ii, dar și accesorii. Cei care vor să facă un cadou special, pot alege pentru cei dragi un tricou pictat manual, sau iile care sunt din nou la modă.

Pentru un astfel de tricou ar trebui să scoateți din buzunate în jur de 60 de lei.

Articole sunt menite să răspundă tuturor gusturilor și buzunarelor.

Pentru cei care vor să poarte ceva diferit, producătorii vin și cu oferte hand made.

Și aici prețurile pornesc de la 65 de lei și pot ajunge până la 300 de lei, în funcție de ce produs alegeți. Târgul Naţional  TINIMTEX, organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, este  cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiţie pentru Dobrogea. Cei care vor să viziteze târgul o pot face de miercuri, între orele 10.00 -19.00. Târgul este deschis până duminică 26 martie.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea