S.C. RAJA SA Constanța a demarat cel de-al treilea proiect

Principalul obiectiv al societăţii Raja SA rămâne calitatea serviciilor oferite abonaţilor.  În acest scop, compania de apă a demarat un nou proiect finanţat cu fonduri de coeziune,  care presupune lucrări de reabilitare şi de extindere a reţelelor de alimentare cu apă şi de canalizare în localităţile Constanţa, Buftea şi Corbeanca.

Proiectul vizează realizarea a 95 de km de reţea, executarea unui număr de 19 foraje pentru puţuri de adâncime medie, construcţia a două staţii de pompare cu funcţionare automată, a trei rezervoare cu o capacitate totală de înmagazinare a apei de 1.900 metri cubi şi a trei staţii de tratare a apei potabile, dar şi realizarea a 7.400 de branşamente noi la reţeaua de apă potabilă. Prezentă la festivitatea de lansare a proiectului, Rovana Plumb, ministrul Mediului este de părere că astfel de programe contribuie la dezvoltarea ţării.

La festivitatea de lansare a proiectului au participat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, ministrul Mediului, Rovana Plumb, reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Constanţa, dar şi ai autorităţilor locale beneficiare ale acestui program de investiţii.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Victor Nita