S-au desemnat câștigătorii concursului Aeromania

Organizatorii concursului de fotografie, Aeromania, desfășurat pe 2 iulie la Constanța, au desemnat câștigătorii celei de-a zecea ediții. Competiția a vut loc pe Aeroportul Tuzla, iar la final s-a acordat un număr de trei premii.

Ca în fiecare an, evenimentul a reunit zeci de fotografi, profesioniști și amatori, care s-au întrecut atât în surprinderea aparatelor de zbor într-un mod cât mai spectaculos, dar și în tehnologie. Cum detaliile au fost cele mai importante, participanții au venit cu tot arsenalul de care dispun, iar rezultatele au fost pe măsură. După evaluarea a sute de fotografii, organizatorii au deliberat:

Locul I a fost obținut de constânțeanul Dan Rusu, iar premiul constă, printre altele, într-un zbor de agrement, un afiș cu autografele participantilor și insigna de colecție “AEROMANIA 10 ani”.

Pe locul II s-a situat Ovidiu Oprea care, la rândul lui, a primit  un zbor de agrement, un afiș cu autografele participantilor și promovarea fotografiilor în media.

Locul III i-a revenit Elenei Mocanu, premiul constând într-un afiș cu autografele participantilor, promovarea fotografiilor în media.

Aeromania – show-ul aerian ce se desfășoară anual, a devenit deja tradiție în rândul celor pasionați de fotografie.

Redactor: Daniel Albu