S-au aprins milioane de luminiţe ce anunţă venirea Crăciunului la Peștera (VIDEO)

Primarul Valentin Vrabie a invitat toti locuitorii comunei la peştera din zonă. Mii de oameni au putut urmări o scenetă cu naşterea lui Iisus Hristos. Atât costumele actorilor, cât şi decorul au fost specifice. Nu au lipsit caprele, măgarii şi nici îngerii şi cei trei magi care au anunţat venirea Domnului pe lume.

Edilul a împodobit comuna Pestera cu zeci de ornamente, beculeţe şi alte decoraţiuni specifice Crăciunului, iar în doar 10 secunde comuna s-a luminat.

Locuitorii au rămas muţi de uimire şi au recunoscut că un asemenea peisaj de basm nu au mai întâlnit. Şi tinerii au fost fermecaţi. Multora nu le-a venit să creadă cât de minunat arată comuna.

Printre cei prezenţi la aprinderea luminilor de Crăciun, am  intâlnit şi un cuplu din Constanţa. Oamenii spun că au venit special pentru spectacolul de lumini, după ce au aflat de eveniment de la ştiri.

Spectacolul moderat de Cristian Brancu a continuat cu glumele lui Doru Octavian Dumitru şi muzica trupei Provinciali. În scurt timp toată lumea a uitat de frigul de afară, iar petrecerea a continuat până târziu in noapte.

Reporter: Denisa Stoenescu ; Imagine: Victor Nita