S-a trezit cu mașina în flăcări în mijlocul nopții

Vorbim despre o tânără din Constanța, al carei autoturism a ars aproape în totalitate. Pompierii au intervenit și au reușit să stingă incendiul în scurt timp, însă spun că pagubele ating mii de euro. Femeia susține că nu are dușmani şi nu înţelege cine i-ar fi putut da foc la cauciucuri.

Chiar daca tanara spune ca nimeni nu ar fi avut motiv sa-i dea foc la masina, acesata recunoaşte ca a primit cu ceva timp inainte de incident, un apel de pe un numar necunoscut. Pe de alta parte, aceasta mai spune si ca in ultima perioada, in zona ar fi avut loc mai multe spargeri de masini.

Pompierii au intervenit repede si au reusit sa stinga flacarile care cuprinsesera aproape toata masina parcata pe o strada din cartierul constantean Coiciu.

Politistii au deschis o ancheta si incearca acum sa desluseasca itele acestuia caz. Cert este un lucru. Tanara a ramas pieton pentru o buna perioada de timp, intrucat pagubele produse la autoturism sunt mari. Mai mult decat atat, femeia nu avea nici asigurare CASCO, iar asta inseamna ca va trebui sa scoata o suma serioasa din buzunar pentru reparatia masinii.

Reporter: Mirela Iancu ; Imagine: Matei Ghioc