S-a stins o stea a teatrului constănțean

Doliu în lumea teatrului constănțean și nu numai. Prim solista Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski s-a stins din viață. Vestea decesului regretatei artiste a venit ca un fulger pentru cei care au cunoscut-o pe Roxana Camelia Bageac.

Prim-solista Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski, Roxana Camelia Bageac, s-a stins din viață după o luptă îndelungată cu o boală necruțătoare. Pe data de 16 septembrie, artista ar fi împlinit 35 de ani.

Pe pagina de socializare a solistei s-au strâns sute de mesaje de condoleanțe.

„Câtă muncă ai lăsat în urmă și ce glas frumos ai luat cu tine!”

„Cuvintele sunt de prisos pentru a spune și a arăta recunoștința noastră a tuturor pentru ce a făcut Bageac Roxana Camelia pentru muzică, cu câtă dragoste și muncă s-a dăruit scenei lirice. A fost un exemplu de dăruire, de muncă și respect față de meserie, pentru noi colegii ei mai tineri. Viața este nedreaptă și uneori de neînțeles! Odihnă veșnică și sincere condoleanțe familiei îndurerate!”

„Mie nu mi-au trebuit ani pentru a te cunoaște, ci mi-au ajuns câteva luni. Nu mi-au trebuit decât câteva sunete, izvorâte din vocea ta mirifică, pentru a-mi da seama că erai o soprană respectată. Am tot sperat că te vei face bine. Lacrimi, durere, suferință… muzica se oprește și rămâne o liniște apăsătoare. Așa și trebuie să fie, fiindcă muzica a pierdut o valoare incontestabilă, iar lumea un om cu un caracter deosebit. Acum încânți îngerii cu glasul tău…”

Familia îndurerată se pregătește acum de înmormântare.

Redactor: Andreea Iliescu