S-a rupt balustrada și a căzut în gol

O femeie de 39 de ani a fost la un pas de moarte după ce o bară a falezei de lângă cazinoul din Constanța a cedat sub greutatea ei. Ea a căzut pe pietre de la trei metri înălțime și a fost transportată de urgență la spital. Din câte se pare, femeia a vrut să facă o fotografie și s-a sprijinit de bara ruginită, care s-a desprins și a provocat nefericitul eveniment.

Accident incredibil pe faleza Cazinoului din Constanța. O femeie din Bacău, aflată în concediu alături de familie și prieteni, a căzut de la trei metri înălțime după ce a vrut să facă o fotografie și s-a sprijinit de balustrada ruginită, care a cedat.

Unul dintre prietenii cu care se afla femeia accidentată povestește cum aceasta doar s-a sprijinit de bară, iar în clipa imediat următoare a căzut pe pietre.

Martorii povestesc cum soțul femeii de 39 de ani a încercat să o prindă, riscând să cadă și el în gol.

Femeia a fost transportată la spital cu multiple traumatisme, însă medicii spun că viața nu îi este pusă în pericol

Faleza unde s-a petrecut nefericitul eveniment a fost recent reabilitată pe fonduri europene, iar lucrarea este în garanție. Reprezentanții primăriei au dispus deja primele măsuri.

Primarul interimar Decebal Făgădău a dispus efectuarea unei anchete interne de către o comisie formată din reprezentanți ai Poliției Locale, Direcției de Gospodărire Comunală și managerul de proiect. (…) Constructorului i s-a dispus verificarea întregii balustrade pentru a se asigura că nu se vor mai repeta asemenea incidente. Lucrarea a fost realizată cu fonduri europene și are o garanție de 5 ani, întreaga responsabilitate privind calitatea lucrărilor aparținând constructorului.

Cu toate acestea rudele și prietenii femeii sunt hotărâți să ceară daune.

Reabilitarea falezei din Constanța a costat aproximativ 3 milioane și jumătate de euro, iar lucrările au fost terminate la finele anului trecut, la aproximativ doi ani și jumătate de la demararea lor.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea