S-a redeschis o emblemă a litoralului românesc

Un fost simbol al litoralului comunist și-a redeschis porțile în acest sfârșit de săptămână. După ce a fost neglijat, decenii la rând, Complexul Amfiteatru-Belvedere-Panoramic din Olimp și-a  recăpătat strălucirea de altă dată.

Construit în anii 1970-1971, cu o istorie de aproape 50 de ani, complexul a fost unul dintre cele mai căutate locații de către români, deși accesul acestora, în perioada lui de glorie, era limitat, străinii având prioritate.

Deşi în 2008 complexul cu trei hoteluri a fost cumpărat de un om de afaceri din Timişoara cu 10 milioane de euro, degradarea a continuat, în lipsa investiţiilor.

Mai mult decât atât, Complexul Phoenicia Blue View a fost renovat într-un timp record de 9 luni. În ultimele 5 luni, odată cu declararea stării de urgență, antreprenorul Mohammad Murad a ales să se izoleze alături de echipa sa pe șantier pentru a impulsiona renovarea.  Cu o investiție de 40 de milioane de  euro, Mohammad Murad, Președintele Phoenicia Hotels a transformat vechiul complex hotelier Amfitreatru-Panoramic-Belvedere, din stațiunea Olimp, într-un resort de 4 stele all inclusive.

Phoenicia Blue View face parte din cel mai mare grup hotelier din țara noastră, Phoenicia Hotels, care deține 15 hoteluri de 3, 4 și 5 stele, cu o capacitate de peste 10.000 de paturi.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea