S-a răsturnat din cauza unui ciot de copac

O familie întreagă a ajuns astazi la spital dupa ce soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat cu mașina in camp chiar la ieșirea din Mihail Kogălniceanu. Barbatul susține că de vina ar fi fost un ciot de copac lăsat de angajații de la drumuri după lucrările de lărgire a șoselei. Atât el, cât și soția și fiica adolescentă au suferit multiple traumatisme si au fost transportați la spital cu doua ambulante. O a treia salvare care se intorcea de la intervenție fără pacienți însă, a fost și ea implicată într-un accident soldat însă doar cu avarii minore.

Cele trei persoane se îndreptau către Constanța. La puțin timp după ce au ieșit din Mihail Kogalniceanu, șoferul și-a întors capul către soție. A fost de ajuns cât să agațe cu roata un ciot rămas de la un copac tăiat de pe marginea drumului. Atunci s-a produs accidentul.

Într-o fracțiune de secundă mașina s-a răsturnat si a ieșit în décor. Șoferul spune că nu a mai avut nicio șansă să redreseze autovehiculul

Deși mașina s-a făcut praf, șoferul a reușit să iasă singur din autoturism. Soția și fiica lui au fost scose de către angajații de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Șoferul a fost testat de către polițist, iar rezultatul a arătat că nu a consumat băuturi alcoolice. Toate cele trei victime au ajuns la spital, însă doar fiica va rămâne internată. Medicii spun că este in afara oricărui pericol. Polițistii au declanșat o anchetă și vor încerca să stabilească dacă cei care s-au ocupat cu lărgirea șoselei au vreo vină în producerea accidentului. În timp ce se întorcea la bază, una dintre ambulanțele solicitate să intervină la accident a fost implicată la rândul ei intr-un eveniment rutier. Mai exact, șoferul unui autoturism nu i-a acordat prioritate într-o intersecție si a intrat în ea. Din fericire, nici unul dintre șoferi nu avea viteză. Astfel că s-au înregistrat doar avarii minore.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea