S-a prăbușit faleza plajei Modern

O parte din faleza plajei Modern s-a prăbușit din cauza ploilor abundente care au căzut în ultima perioadă. Aleea din dreptul unui restaurant din zonă s-a îngustat considerabil.

Dacă nu cu mult timp în urmă, în zona respectivă se putea ajunge chiar cu mașina, acum abia dacă mai este loc pentru un singur om să meargă prin acea zonă. Adâncimea gropii nu este deloc de neglijat.

În urmă cu câțiva ani se vorbea chiar despre refacerea întregii zone, iar terenul a fost dat în concesiune unei firme italiene care ar fi urmat să se ocupe de teren. În cele din urmă, dreptul de concesiune a fost retras, terenul revenind primăriei Constanța. Reprezentanții Administrației Bazinale Dobrogea Litoral cunosc problemele din zonă însă nu pot interveni din moment ce zona nu intră în administrarea lor.

În acest moment zona este împrejmuită de semne de avertizare însă intervenția angajaților primăriei nu a făcut decât să degajeze spațiul. Locuitorii din zonă sunt revoltați.

Specialiștii au avertizat de multe ori despre pericolul unor alunecări de teren în condițiile în care în această zonă faleza este cea mai înaltă din oraș.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea