S-a dat startul programului “Litoralul pentru toţi”

Programul „Litoralul pentru toţi“, ediţia de primăvară a ajuns la a 12-a ediţie. Pentru prima dată există tarife diferenţiate pentru zona Mamaia – Eforie, faţă de staţiunile din sudul litoralului: Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, inclusiv Mangalia.

În program s-au înscris 29 hoteluri. Pentru Mamaia şi Eforie, tarifele pentru un sejur de 6 nopţi sunt de 205 lei la un hotel de o stea fără mic dejun inclus, 235 la două stele, tot fără mic dejun sau 425 la trei stele, 485 la patru stele şi 605 la cinci stele, însă cu mic dejun inclus. În sud, tarifele pornesc de la 159 de lei la hotelurile de o stea şi ajung la 469 de lei la cinci stele.

De asemenea, turiştii care aleg Mamaia sau Eforie beneficiază de o opţiune suplimentară: Litoralul pentru toţi – All Inclusive, care asigură toate cele trei mese – servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă. Tarifele sunt de 765 de lei de persoană pentru cinci zile la un stabiliment de trei stele, 875 de lei la patru şi 985 la cinci stele.

Turiştii care vin la mare prin acest program beneficiază de un voucher de atracţii care asigură intrare gratuită la mai multe obiective turistice din judeţ, printre care Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie, Delfinariu sau Cetăţile Histria şi Adamclisi.

Reporter: Cosmin Bele ; Imagine: Alex Brinzaru