S-a activat Comandamentul de Iarnă în orașul Năvodari

Autoritățile locale, în frunte cu edilul Nicolae Matei au ieșit pe teren pentru a verifica situația drumurilor din localitate. Utilajele de deszăpezire, echipate cu tone întregi de materiale antiderapante au străbătut principalele artere în lung și în lat, pentru a ține sub control starea carosabilului, iar lucrătorii de la Poliția Locală și Națională sunt și ei la datorie, 24 de ore, din 24!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=boNxMb_X1lE[/youtube]

Zeci de utilaje de deszăpezire dotate cu material antiderapant, dar și lucrători de la Polaris sunt pregătiți să intervină acolo unde situația o impune.

Edilul Nicolae Matei le transmite locuitorilor orașului să nu plece de acasă decît dacă au o urgență, în condițiile în care mai multe drumuri care ies din oraș sunt blocate de troiene și au fost închise din ordinul prefectului de Constanța.

În schimb, pe străzile din Năvodari se circulă în condiții normale, de iarnă, orașul de la malul mării fiind printre singurele din țară unde se folosește clorura de calciu pentru topirea gheții și a zăpezii, dar și protejarea carosabilului.

Redactor: Andreea Barbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.