Rugile lui Şerban Ionescu au fost ascultate

Actorul a fost transferat în această dimineaţă la o clinică de specialitate din Munchen pentru tratamentul care i-ar putea salva viaţa.

Şerban Ionescu se luptă de mai bine de un an cu paralizie parţială. Singura şansă a actorului este un tratament la o clinică din Munchen.

De pe patul de spital maestrul a decis să-şi facă ordine în viaţa şi a intentat divorţ de femeia care i-a fost alături vreme de 30 de ani, actriţa Magda Catone. Şerban Ionescu a declarat că: “nu am găsit în soţia mea un partener dornic să-mi insufle sănătate şi să mă ajute. I-am solicitat divorţul pentru a o ajuta să înceteze teatrul zilnic.” De asemenea, actorul a invocat ca motiv de divorţ, infidelitatea Magdei Catone, precizând că “soţia mea are un amant şi ei s-au cunoscut cu ani în urmă. Acum sunt sigur că viaţa dublă a soţiei mele durează de ceva vreme.” Starea de sănătatea este atât de gravă, încât Şerban Ionescu nu a putut semna nici actele de divorţ.

Surprinşi de decizia actorului, apropiaţii acestuia susţin că maestrul ar suferi de fapt de o formă gravă de scleroză şi nicidecum de boala Lyme. Deşi Guvernul a anunţat că va debloca banii pentru tratamentul în străinătate, mai mulţi artişti şi prieteni de-ai actorului, au vrut să îl ajute. Puya, Vlad Dobrescu, Pacha Man şi Legalize vor cânta miercuri seară, într-un club din Capitală. Suma strânsă din vânzarea biletelor va fi donată lui Șerban Ionescu.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Redactor: Doina Sirbu